Vælg en side

Arbejdsom,
Kreativ,
Designer.

Download my resume.
niklaswingsted@gmail.com

Profile

Det der driver mig og giver mig motivation i hverdagen er at skabe kreative og ambitiøse projekter via god kommunikation, design og strategisk planlægning.

Jeg syntes at det er spændende at arbejde med hvordan man kan påvirke folks opfattelse af et brand, samt hvilke faktorer og midler man kan anvende for at ændre folks holdninger og adfærd.

Min erhvervserfaring og uddannelse inden for design, marketing, konceptudvikling og strategisk planlægning har givet mig kompetencer til at varetage mange forskellige roller i et projekt. Jeg har tilegnet mig en lang række af værktøjer der gør at jeg kan følge et projekt fra start til slut og sikre at kvaliteten er i top hele vejen igennem.

Som uddannet Brand Designer har jeg mine kernekompetencer indenfor områderne:
– Identitetsudvikling
– Branding
– Sociale medier
– Strategisk planlægning
– Projektledelse
– Strategisk marketing
– Brand management
– Grafisk design.

Som person vil jeg beskrive mig som en optimistisk person, med et positivt syn på nye opgaver og muligheder. Jeg er rolig, selvstændig, med begge ben på jorden og nyder at have ansvar på mine skuldre.

Jeg trives med et højt arbejdstempo, mange forskellige typer af opgaver, inspirerende mennesker omkring mig og en hverdag hvor to dage sjældent er ens.

Experience
2013 – 2016
SF FILM
Digital Coordinator.
2015
Danish Network Association
Kreativ udvikler.
2012 –
Freelance
Grafisk designer & Webdesigner.
2009 – 2012
ValbyLilleFri
Pædagogmedhjælper

Education

2016 – 2017

Reklamelinjen

2014 – 2016

PBA – Design & Business, Brand Design, Københavns Erhvervsakademi

2012 – 2014

Multimediedesign

2006 – 2009

Studentereksamen, Rødovre Gymnasium

Udvalgte projekter og arbejde—

Siden 2012 har jeg arbejdet med design. Som brand designer elsker jeg at arbejde med branding, design & kommunikation af virksomheder og produkter. Både online og offline. Jeg elsker at se mine projekter blive til virkelighed og se dem gøre en forskel for modtageren. Skriv til mig på niklaswingsted@gmail.com

Pin It on Pinterest